CV

Rutebusselskap i Gambia : CV » Mads Bækkelund

2017 Jobber med å bygge opp Fjord Visjon Explorer, smarte fiskeoppdrett og smart energidrikke = livsstil. Tar også på meg skrive og konferansier oppdrag, og fortsetter på lørdager i http://www.sognavis.no/

hvor jeg herjer med byråkratier og intetsigende politikere, og livets virkeligheter, og uvirkeligheter.

2016. Bygger opp et fjordrederi med buss, båt, overnatting. Og jeg fortsetter min maritime utdannelse.

Og ellers har jeg vært:

Country Manager Travel Market Aps –  http://www.travelmarket.com/

Travel Market com er en av skandinavias ledende reiseportalerpå nettet og jeg hadde ansvaret for å bygge opp forretningen i Norge, hvilket naturlig nok innebar at jeg hadde ansvaret for alt i denne lille butikken.

Referanser, Ole Stouby http://www.travelmarket.dk/

Skriving  http://www.schibstedforlag.no/

Jeg skrev og utgav for Schibsted Forlag boken “Far Min” og promoterte den i nasjonale tv og radio kanaler og aviser. En hektisk tid hvor jeg lærte meg å gå i nærkontakt med pressen! Referanse Vebjørn Rogne. http://www.bok365.no/

University of Bath  http://www.bath.ac.uk/

Master of Business Administration (MBA). Markedsføring, salg, økonomi, analyser, merkevarebygging, bedriftsledelse.

Manager Special Projects Miki Travel, japansk turoperatør – http://www.miki.co.uk/

Markedsføring, økonomi og innkjøp i en velorganisert japansk organisasjon. Jeg reiste også rundt i Japan i møter med japansk næringsliv.

Referanser, daglig leder Norge Reidar Usterud.

Middle Tennessee State University, ved Nashville –  http://www.mtsu.edu/

Aerospace department. Teknisk og administrativ undervisning i hjertet av sørstats USA.

Som 23 åring bygget jeg opp G.T.&T. Ltd.  i Vest Afrika et rutebusselskap i Gambia, verdens fjerde fattigste land. Jeg hadde ansvaret for teknisk drift, økonomi, personale og administrasjon.

Luftforsvaret – Drilltroppen –  https://forsvaret.no/organisasjon/luftforsvaret

Jeg tjenestegjorde i Luftforsvarets paradetropp, voktet Kongeflyet og sto i parader på Karl Johan.
På egne ben –

Etter gymaset arbeidet jeg med egne prosjekt og arrangerte bla. NM i skiskyting og drev et lite busselskap. En tid da jeg luktet på veien videre i livet og fikk erfaring fra markesføring og det å vinne anbudskonkurranser!

Gymnas, Oslo Katedralskole –  https://oslo-katedral.vgs.no/

Den Norske Bank – medarbeider i aksjonærservice –  http://www.dnb.no/

Jeg holdt den løpende kontakten med aksjeiere hos selskap forvaltet av DNB, og måtte lære meg å være usedvanlig serviceminded overfor kravstore aksjonærer.

VG – Redaksjonsbud –  http://www.vg.no/

Jeg løp rundt i VG huset mellom de forskjellige avdelingene og bragte alt fra hamburgere til hemmelige lapper om spion historier. En ung manns spennende innsyn i pressens verden!

Hvis du vil at jeg skal gjøre et oppdrag for deg vennligst epost meg på mads@fjordvisjon.com eller ring meg på 92163985.

Jeg har etter hvert grundig erfaring fra forretningslivet med praksis fra Asia, Afrika og Europa samt at jeg har gått på skole i Amerika. Jeg har også ballast av praktisk og teoretisk økonomisk kunnskap.

Jeg syns Norge er et skikkelig bra land og stemte nei til EU, men lurer på om jeg har skiftet standpunkt fordi flere norske politikere mangler de nødvendige perspektiver. Jeg skriver en del og morer meg nå med å forfatte en bok om Al-Qaida som lander i fanget på en norsk bygde lensmann..

Min familie kommer fra små øyer på Trøndelagskysten som etterkommere av kapteiner på passerende sjørøverskuter, men noen kommer også fra Oslo og noen fra Gjøvik og Bergen.

Jeg har stort sett vokst opp på Ringerike i bondske og fredelige omgivelser, men reiste også som liten gutt og ungdom mye med min far pianisten Kjell Bækkelund på hans turneer i India, Tashkent i Russland, Afghanistan, Pakistan, Syria, Albania, Østerrike og og..

CV » Mads Bækkelund

Mads Bækkelund
Tel. 92163985
E-post: mads@fjordvisjon.com