Luer & gensere

Fjord Visjon Lue » Mads Bækkelund

Fjord Visjon Luene

 

FJORD VISJON lager luer, pannebånd, gensere og hettelusekofter, basert på livet ombord på en fjordabåt på explorer cruise med ekstremsport utøvere.

Norwegian Fjord Visjon seiler med “verdens minste cruisebåt” til alle de små steder i fjordene på Vestlandet.

Båten er ikonisk klassisk og tidløs sjarmerende, og Fjord Visjon kan du bruke til alvor og til fest og alt midt imellom. Dette har inspirert eieren av båten Mads Bækkelund til å lage en kleskolleksjon som gjenspeiler båten og livet ombord.

Klærne har sterke maritime farger, og en personlighet som inngir en lun norskhet som du kan bruke 7 dager i uken.

Litt om historien bak

Båten hadde opprinnelig plass til både biler og kuer som bølget seg ut i havgapet mens passasjerene enten satt i salongen og spilte kort eller sov seg frem i de søte små lugarene. På 70 tallet når det ikke var så mange broer og tuneller, hendte det at gravide ikke nådde fram til sykehuset og måtte føde ombord.

Nå frakter hun lokalfolk, basehoppere og turister til “der ein ikkje trudde nokon kunne bu” – og byene imellom. En reise med Fjord Visjon kan vare noen timer eller flere dager, og livet blir ikke bedre når du tøffer inn og ut av de små fjordbygder hvor nye opplevelser venter, hver gang.

NRK1 har også spilt inn TV serier hvor norske skikjørere flytter ombord og lever livet og er en kombinasjon av Top Gear og der ein ikkje trudde nokon kunne bu. #Oppdrag Sognefjorden.

Hvorfor ikke kjøpe ekte Fjord Visjon klær som du kan relatere noe til og føle deg hjemme i samtidig som du kanskje er like tøff som alle de andre?

SJEKK PDF HER: (hangtag)

Fjord Visjon Luer » Mads Bækkelund

Fjord Visjon Luer

Hettelusekofter på bestilling! » Fjord Visjon » Mads Bækkelund

Hettelusekofter på bestilling!

Gensere & pannebånd! » Fjord Visjon » Mads Bækkelund

Gensere & pannebånd!

Kontakt mads@fjordvisjon.com om du er interessert i en lue eller pannebånd.