Foredrag

Systematisk humoristisk engasjerende foredrag

Trenger du noen som kan fortelle systematisk humoristisk engasjerende om hvordan det er å stå på å aldri gi opp? Gjennomføre oppgaver, skape historier, glede og humør. Takle en komplisert hverdag og hive seg ut i nye utfordringer.  45 minutter med topp lærerik underholdning, men kan også spesial tilpasses. Ring Mads på 9216 3985 eller kontakt meg på mads@fjordvisjon.com

 

Foredrag » Mads Bækkelund

Mads Bækkelund

Mads Bækkelund er kapteinen i NRK TV seriene oppdrag Sognefjorden og oppdrag nord Norge, en vill ide som foreløpig er vist i 15 episoder og kjøpt av bla SVT, YLE i Finland m fl. Mads ble også satt til å kjøre akebrett ned Lyngsalpene i konkurranse med Norges ski elite.

Foredrag » Mads Bækkelund

Mads har også drevet  eget rute busselskap i vest Afrika hvor han var plaget med borgerkrig i nabolandene og krokodiller som spiste av dekklageret.

Foredrag » Mads Bækkelund

Hans far var pianisten Kjell Bækkelund som turnerte verden rundt med Griegś A-Moll og Kjempeviseslåtten til alle verdens hjørner inkludert nord Korea, og gymsalen på barneskolen på Sokna på Ringerike. Stor var jubelen når han landet i Buenos Aires i Argentina, bare for å oppdage at AHA var på samme flyet ….

Mads har også sin egen lørdagsspalte i lokalavisen hjemme i Sognefjorden, Sogn Avis hvor han fyrer løs mot byråkratiet og statens papir tigre, til stor glede langsetter fjorden.

Foredrag » Mads Bækkelund

Miljøvennlig oppdrett av laks

Mads jobber også med sunn mat til skoleungdommen, få barna bort fra kebab sjappene! Og har søkt å om etablere smarte sjøbaserte miljøvennlige oppdrett av laks. Som sammen med en sunn energidrikke uten E stoffer skal få opp nivået på kostholdet i Norge. Kan serveres underveis!

 

Foredrag » Mads Bækkelund

Nedoverbakker er jo bare en ny opptur.

Mads er for tiden opptatt med å sjøsette et nytt flyselskap sammen med Iron Maiden vokalist og pilot Bruce Dickinson, men kommer gjerne til deg med et foredrag «stå på, gi aldri opp».  Vil du og dine lære formelen?