Mads Energiblogg

 

Mads Bækkelund

 

IRON MAIDEN ENERGY

 

Jeg har hukket opp med Bruce Dickinson, vokalist i Iron Maiden som også er pilot med eget flyselskap. Han flyr gjerne jumbojet med fansen som passasjerer mellom konsertene, og tempoet hans er upåklagelig. Etter at han besøkte meg i Norge for en tid tilbake var turen nå kommet for meg til å gjenbesøke han i Cardiff i Wales, hvor han har hangarer og vedlikehold.

Backstage på gigget i Wales

Bruce og bandet skulle dagen etter ha konsert i Motorhead stadium, og jeg var invitert til og heie på sammen med resten av Iron Maiden fansen. Etter en lang dag på vandring mellom fly og simulatorer sammen med Bruce ute på Cardiff airport, er det plutselig

beskjed om at nå er det avreise til konserten, og jeg får i siste øyeblikk rasket med meg noen øreplugger fra verkstedhylla inne i vedlikeholdshangaren. Ready for action!

 

Bruce går på scenen omtrent i samme øyeblikk vi ankommer hallen og kjører igang et fyrverkeri av et show, uten en eneste pause siden vi startet samtalene våre på morgenkvisten. Iron Maiden er verdensstjerner og har millioner av blodfans verden rundt og har holdt på i rundt 40 år, men virker ikke utslitte eller gamle av den grunn. Backstage har de tatt inn en svensk engelsk gutt på 14 år som har blodkreft så han knapt kan stå på 2 bein og digger Maiden, og hele bandet stiller opp med selfier og historier, og gutten gråter av glede når han får stå i midten. Moren som står ved siden av har ikke ord.

 

Iron Maiden er folkelige og stiller opp for fansen på samme måte som de gjør for de, og har aldri vært involvert i narkotika eller celebrity skandaler, og kjører et 2 timers energisk show fra A til Å.

Mads Bækkelund og Bruce Dickinson.

Vi planlegger å lage nye TV serier sammen og skal bruke et av Bruces Boeing 737 fly til å fly fra Oslo, men først skal bandet ha 30 utsolgte konserter i USA, så møtes vi igjen i Norge for å legge planen videre til høsten! Så følg med.

 

 

Mads

En tanke om “Mads Energiblogg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *